Съпругата на Ненков се оттегля от "Булгартрансгаз". Решението народният представител от ГЕРБ Александър Ненков мотивира с думите: "Понеже имам чест и достойнство, искам да обявя, че говорих със съпругата си и тя още днес ще напусне работата си в "Булгартрансгаз".

Това каза пред журналисти в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Ненков, който не скри съжалението си, че висококвалифициран специалист ще падне в боя, само защото е негова съпруга.

"Съпругата ми никога не се е влияла от позицията ми. Винаги се е издигала в йерархията и се е доказвала в живота си сама", изтъкна депутатът.

ГЕРБ пита това ли са беквокалите на президента в БСП

ГЕРБ пита това ли са беквокалите на президента в БСП

Делян Добрев депозира оставката си в деловодството на парламента

Герберът не скри, че с това се надява да спрат спекулациите. Той не скри любопитството си относно това къде работят всички роднини на БСП. "Нека те постъпят по същия достоен начин. Днес много говореха за морал, но не можем да посочим нито един човек, от който са свалили доверието си. Има хора, които работят с обвинения, с доказателства за купуване на гласове. Те не говорят срещу тях", отсече Ненков.

"Всички, които се изказваха като морални стожери, да видят къде работят роднините им. Нищо лично срещу тях, но щом така искат, нека така да бъде", посочи Ненков. Той бе категоричен в обвинението си, че в БСП има няколко рода, които си предават властта от поколение на поколение.

Делян Добрев продължава да бъде депутат
Обновена

Делян Добрев продължава да бъде депутат

Според него лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не е бламиран