Готов съм за разговор с всеки един от напусналите партия „Атака".
Това заяви лидерът на партията Волен Сидеров в ефира на Нова Телевизия по повод напусналите „Атака" депутати.

Той добави, че е склонен на конструктивен диалог с всеки един от напусналите депутати и че, това което е недопустимо в политиката е да се правиш на обиден.
Готов съм да загърбя честолюбието е да работя с всеки един от тях, каза още Сидеров.

Силата е в това да надмогнеш честолюбието, категоричен бе лидерът на „Атака".

По повод вчерашното изказване на Павел Чернев, който заяви, че има две условия за възобновяване групата на коалиция "Атака" и те са Сидеров да снеме политическата отговорност от "лъжеархонта Слави Бинев" и да се покае и извини на Светия синод на Българската православна църква и на вселенския патриарх, когото, по думите на Чернев е обидил жестоко, Сидеров заяви, че не приема никакви условия.

Нелепо е да поставят такива условия, заяви Сидеров и добави, че ако някой трябва се покае това е именно Чернев.

Чернев има толкова много да се извинява и покайва за нанесените щети на българския национализъм и на партия „Атака", каза още Сидеров. Въпреки това той още един път добави, че има желание за конструктивен диалог с всеки от напусналите редиците на „Атака".

На въпрос дали би приел обратно в партията Владимир Кузов, Сидеров заяви, че е склонен да говори с него, но акцентира на воденото срещу депутата следствие. Според него в следствието срещу Кузов има отчетен голям брой грешки.

Имаше нарушения в начина, по който се водеше следствието, имаше подкупване на свидетели, даване на листа от следствените материали на журналисти. Всичко това говори за една тенденциозност. Тенденциозност, която се наблюдава все по-често към депутати от „Атака", категоричен бе Сидеров.

Що се отнася до резултатите от изборите за местния вот, Сидеров заяви, че „Атака" има най-малък спад по отношение на брой подадени гласове в сравнение с другите партии през изборите 2005г.

Все пак отчитаме и много слабости и грешки, но те в никакъв случай не са повод за апокалипсис и драми, каза още лидерът на партията.