Лидерът на Атака Волен Сидеров е ядосан на колегата си Валери Симеонов. Приемам декларацията на НСФБ като неколегиално поведение, обясни пред медиите той след разговора с патриотите.

Разговор между двамата по Закона за горивата не е имало. Какво да говоря след декларация, която ме изобличава в неистина, в лъжа на практика, отсече националистът. Това е удар по честта и достойнството ми, очаквам извинение, допълни Сидеров. Той посочи, че винаги, когато е грешал, се е извинявал, но имало негови колеги, в чийто речник думата "извинявай" не съществувала.
Достойният човек се извинява, каза лидерът на Атака.

Той недоумява защо Симеонов нарича закона лобистки, а депутати от НФСБ са съвносители на закона на Ревизоро. "Аз държа на името и честта си. Аз съм направил Валери Симеонов политик и няма да позволя някой да ми обяснява как да искам съгласието му", коментира Волен Сидеров.

"Това не е казарма. Моите коалиционни партньори трябва да разберат, че не са фелдфебели", каза още той. Тук не е плаца, така че по-добре да се вслушват в това, което казвам, ако искат да бъдат политици, посъветва Сидеров.

Той не искал да развали коалицията.