Чувството за срам ни пази да не правим глупости и да не се излагаме, да си пазим достойнството и уважението към себе си. Христо Иванов - ръководителят на ДБ не притежава чувство за срам.

Това написа в социалната мрежа Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов. 

Ива Митева: Ако Христо Иванов поиска прошка, може да направим последен опит

Ива Митева: Ако Христо Иванов поиска прошка, може да направим последен опит

От ИТН се цупят, но "Всичко е в ръцете на мандатоносителя

"В петък, без да знае, че камерите и микрофоните в парламента работят, обясни на съпартийците си отношението към мен и към "Има такъв народ". От неговите думи ми стана ясно, че аз, колегите от "Има такъв народ" и хората гласували за нас сме втора ръка хора. Нас ни приемат с отвращение, за да има коалиция. Ние трябва да се съгласяваме с всичко, което казват другите три партии, не трябва да имаме министри, не трябва да казваме колко некадърно и неадекватно е дадено решение, колко нефелен и конституционно неиздържан е даден законопроект. Трябва да си мълчим и да правим, каквото ни кажат, защото иначе ще ни обвинят, че сме с ГЕРБ и ДПС и край с нас", пише Трифонов.

В петък отказах "Има такъв народ" да бъде изтривалка за такива като Христо Иванов. И днес в някакво интервю същият Христо Иванов казал - какво като Слави Трифонов видял някакво лицемерие.

БСП ще се бори до последно за съставяне на правителство

БСП ще се бори до последно за съставяне на правителство

Ако левицата види, че няма възможност за правителство, няма да злоупотребява и ще върне мандата

По думите му, след нови избори лицемерието в българската политика нямало да изчезне и аз нямало да я излекувам от лицемерието. И видете ли - важно било да управляваме тази страна. А пък ако ще да е с лицемерие. Така ли? Ами, аз не мисля така. Смятам, че да си лицемерен е обидно за хората, които гласуват за теб. А и въобще. Да си лицемерен значи да се опитваш да лъжеш красиво, пише Трифонов.

"Явно такива като Христо Иванов не се притесняват да бъдат лицемерни. Те просто се смятат за повече от другите. По незнайно какви причини обаче аз не съм като тях и честно да ви кажа - това много ме радва", се казва в неделният му пост.