Съюзът за стопанска инициатива (ССИ) излезе с позиция относно билбордовете с надпис „Ще уволня Бойко Борисов". Припомняме, те се появиха вчера на няколко места.

Тъй като поръчителят на билбордовете остана анонимен, естествено медиите се опитаха да интерпретират случая и да изкажат предположения кой стои зад иначе забавната „ПР акция", посочват от ССИ. От там допълват, че към Съюза за стопанска инициатива са били отправени запитвания от различни медии, дали не стоят зад акцията.

От ССИ са категорични, че нито са поръчвали въпросните билбордове, нито имат намерение да провеждат анонимни акции или да задават на публиката ПР гатанки.

Ние официално и публично поискахме оставката на министър-председателя Бойко Борисов още на Националното ни съвещание, състояло се на 03.07.2011 г. в  Парк хотел „Москва", припомнят от там.

От организацията подчертават, че стоят зад тази позиция и не се нуждаят от допълнителна външна реклама, за да напомнят, че са последователни критици на „волунтаристичното, невежо и разрушително управление, за което Бойко Борисов носи огромна и основна отговорност".

Фразата „Ще уволня Бойко Борисов!" подхожда само на Суверена в Република България - Българският народ. Ние основателно се надяваме, че Суверенът ще упражни правото си да уволни Бойко Борисов още на предстоящите избори „2 в 1", които по естествен начин могат да прераснат в избори „3 в 1", допълват от ССИ.

Нашето искане за оставка на Бойко Борисов се опира на огромна по обем информация, събрана през последните месеци, както и на преките ни лични впечатления от срещите с предприемачи в 25 областни града на страната.

Колкото и да са големи вчерашните билбордове, те не са ни необходими, за да виждаме несравнимо по-големите безобразия на правителството на Бойко Борисов, заявяват в заключение от ССИ.