Отношенията между д-р Ахмед Доган и Делян Пеевски са техни лично отношения и разговорът си е между тях. Виждаме страна, която се опитва да използва д-р Доган за лични интереси и дерибейство. Това заяви зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Станислав Анастасов пред Нова телевизия.

По думите му няма как с език на омразата, който води до насилие, да се постигат политически цели. Рамадан Аталай има лична фиксация върху определени хора и има скрит бизнес, за който ще извадим информация, уточни Анастасов. "Г-н Аталай заедно с другите дерибей Джейхан Ибрямов и Джевдет Чакъров заплашваха активисти на ДПС, техните семейства, принуждаваха ги и ги пристискаха", изтъкна Станислав Анастасов. И се закани - Рамадан Аталай има скрит бизнес с енергиен бос в застрахователен бизнес, който тепърва ще излезе наяве.

Анастасов заяви още, че трима младежи от ДПС са изпратени да говорят с бизнесмена Васил Божков в Пловдив и в Хасково, за да си помагат. "Мафията навлиза в ДПС. Дерибеите вече вкарват мафията в ДПС", отсече Станислав Анастасов.

"Ахмед Доган, да го оставим настрани, господин Пеевски си има лично отношения с него", подчерта още веднъж Станислав Анастасов. Той не иска името на почтения председател на ДПС - д-р Ахмед Доган да се въргаля по медиите.

Той уточни, че има конфликт между Делян Пеевски и дерибеите, а не конфликт между Делян Пеевски и д-р Ахмед Доган.

Станислав Анастасов заяви, че за неговата оставка могат да вземат решение само колективните органи на партията. Той допълни, че на дневен ред не стои Делян Пеевски да направи партия.

Анастасов се надява разумът в ДПС да надделее, но няма да има договорка с дерибеите в ДПС.

Ахмед Доган готви Хасан Азис за лидер на ДПС?

Ахмед Доган готви Хасан Азис за лидер на ДПС?

Почетиният председател връща единочалието в партията