"Няма напрежение в коалицията." Това заяви депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов пред журналисти в Народното събрание.

Вече е въпрос на отговор от страна на БСП, потърсете и тяхната позиция. Няма напрежение в коалицията, не се усеща такова. Коалицията трябва да е повече от стабилна, особено в такъв момент за целия свят, каза Балабанов и настоя за обединение от всички по време на войната в Украйна. 

Балабанов отказа да коментира дали земеделският министър Иван Иванов трябва да бъде сменен, а настоя първо да минат проверките и тогава да се взимат решения.

Балабанов коментира и наложения черен печат на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов. Нека да проверим защо господин Костадинов е с десетгодишна забрана да посещава Украйна. Много неща казва в последните дни и такива като Костадин Костадинов пречат на всички процес в една нормална европейска държава, допълни депутатът от ИТН. 

Припомняме, депутатът от "Продължаваме промяната" Александър Дунчев обвини земеделското ведомство за политически назначения в системата на горите. 

Също Дунчев внесе известни съмнения за неразбирателства в коалицията. Неговите съпартийци готвят сигнали за злоупотреби в земеделието.