"Всички знаем, че това правителство няма да си изкара мандата. Управляващото мнозинство от 4 партии имат подкрепа от 1.5 млн. души. БСП е една партия и има 1 млн. души. Това, че г-н Борисов не може да изкара един пълен мандат, не е проблем на БСП, а на ГЕРБ", коментира пред БТВ зам.-председателят на ПГ на БСП Драгомир Стойнев.

Според него народът се изселва, младите не искат да сбъднат мечтите си тук, образованието ни е под всякаква критика, а в същото време ГЕРБ поставят като основен приоритет инфраструктурата. "Това е странно. Ние сме тези, които показваме грешките на управляващите, а те сами да преценят, че вече нямат място там", обясни Стойнев.

Според него ГЕРБ са машина за гласуване, но когато говорим за политика, идеология и живота на хората, те са кръгла нула. "Спомняте си начина, по който се носеха чувалите с бюлетини, как се подправят протоколите, какво се случи в Галиче", допълни той.

Стойнев счита, че в момента има една група от хора, която се облагодетелства единствено и само тя за сметка на българските граждани. "Ако всичко в България беше толкова хубаво, както казва ГЕРБ, защо хората напускат. Защо имаме такъв отлив на чуждестранни инвестиции, ако всичко е толкова прекрасно".

Определението "Шайка" за ръководството на ГЕРБ е дадено от Антон Тодоров, който е най-големият привърженик на тази партия, "той издаде книга с образите на ГЕРБ, които са като престъпна група. Антон Тодоров в тази книга е дал достатъчно доказателства и силно се надявам, че хората от ГЕРБ са си взели поука от това, което пише в книгата", коментира Стойнев.

Боил Банов: Царските конюшни ще се възстановят

Боил Банов: Царските конюшни ще се възстановят

Министърът на културата е ядосан, че не се разбира закона

"Подадохме сигнали как се управлява всяка една българска община и област - ако не си близък до властта, не можеш да имаш обществени поръчки. Ако не си член на ГЕРБ, не можеш да заемеш даден административен пост", допълни той.

"В тази държава всички задаваме въпроси и няма кой да ни отговори. Така беше с хаоса с чумата преди няколко дни, а сега продължаваме с нова тема - Царските конюшни. Една групировка на ГЕРБ срещу друга групировка на ГЕРБ", подчерта Стойнев. Според него палежът на сградата е заради желание имотът да бъде съборен и там да изникне поредният мол или офис-сграда. "Прави се по този престъпен начин. Коя сграда в София сме запазили и развили? Аз лично не знам", допълни той.

"Празникът на Бузлуджа беше невероятен. Имахме гости от 5 балкански държави. Всички бяхме там и имахме настроение. Корнелия Нинова се забавлява като нормален човек. Тя е лидер на партията, но преди всичко е човек - има чувства, емоции и настроение", обясни Драгомир Стойнев.

Нинова на Бузлуджа: Тази шайка пороби народа си

Нинова на Бузлуджа: Тази шайка пороби народа си

БСП спасява България с предсрочни избори и ляво управление