"Щом Волен Сидеров остана в парламента и не влезе в правителството, не е толкова опорочен и може да се водят разговори с него". Така лидерът на "Воля" Веселин Марешки коментира с кого може да се яви партията на предстоящите евроизбори.

Относно евроизбори и разпределението на евродепутатските места, Марешки запита: "На кого му трябват евродепутати мишоци? В европарламента и дори в българския парламент, трябват истински и сериозни хора".

ГЕРБ води с 2% на БСП преди евроизборите

ГЕРБ води с 2% на БСП преди евроизборите

Според Сова Харис: ГЕРБ и БСП ще получат по 6 евродепутатски места, ДПС - 3 или 4

Той заяви, че от "Воля" няма да направят коалиция с Николай Бареков за евроизборите, защото той е към Каракачанов и те са си заедно в Европарламента.

Марешки за Каракачанов: Постоянно прави тъпотии и лъже патриотите

Марешки за Каракачанов: Постоянно прави тъпотии и лъже патриотите

ВМРО е организирана престъпна група, заяви лидерът на "Воля"

На въпрос може ли да настъпи краят на проекта "Воля", ако от партията не излъчат евродепутати, Марешки подчерта, че проектът "Воля" може да настъпи тогава, когато нямат народни представители.

Според Марешки българските граждани не са дебили и знаят за кого да гласуват, за да живеят спокойно.

Той обеща, че ако е в управлението ще работи за доходи, образование, здравеопазване, вътрешна сигурност и земеделие, а ако е в опозиция - осветляване на всички далавери, които се вършат в държавата.

Марешки иска да знае в какво се е замесил, откакто е влязъл в Народното събрание.

Той подчерта, че през миналата седмица е направена коалиция "Воля - българските родолюбци".

Всеки един от нас трябва да бъде родолюбец и не може да се занимава с продажба на българско гражданство и не може свой приятел да го издигаш за орден "Стара планина", посочи Марешки и увери, че няма нито една партия тази коалиция.

Той се надява, че всички българи ще бъдат истински родолюбци.