"ЕЙ И ЕС-3С Марица-изток І" организира детски празник по повод Деня на Община Гълъбово, съобщават от пресцентъра на компанията.

На открита сцена в центъра на град Гълъбово днес в 10.00 часа започва детската театрално-музикална програма, организирана от "Ей и ес-3С Марица-изток І".

По случай Деня на Община Гълъбово за всички деца ще има много игри с големи награди, томболи, представление на участниците в лятната театрална школа, организирана от "Ей и ес-3С Марица-изток І" за деца от град Гълъбово.

"Искаме с програмата, която сме подготвили за децата от Община Гълъбово, да направим този ден още по-емоционален и незабравим както за тях, така и за родителите им. Това е много важно за нашата компания, защото този празник е и наш празник и ние искаме да го превърнем в наистина незабравимо изживяване за всички гости", каза Питър Литгоу, регионален мениджър на "ЕЙ И ЕС" за България.

AES е една от най-големите световни енергийни компании с постъпления от 11.6 милиарда долара за 2006 г. Компанията оперира в 28 страни на пет континента, като нейните енергоснабдителни и разпределителни предприятия разполагат с капацитет да обслужват 100 млн. души по целия свят.