Листовки "Георги Първанов или Аген Гоце, както предпочитате" и "Те гласуваха за новини на турски език" се разпространяват от активисти и симпатизанти на партия "Атака" в Казанлък.

Листовките са с формат А4 и били част от политическата работа на партията, уточни общинският председател на "Атака" в Казанлък Ненко Георгиев, цитиран от Дарик радио.

Той отказа повече подробности около това има ли конкретно отношение местната структура на партията към тяхната изработка с аргумента,че съдържанието на листовките се одобрява от централното политическо ръководство.

Разпространяваните брошури съдържат снимките на 8 емблематични народни представители от БСП, ОДС, ДСБ и НДСВ от 40-то Народно събрание, гласували за новини на турски език, както и различни твърдения за българския държавен глава Георги Първанов.
Черно- белите листовки са с гриф " Политическа партия Атака" и призив "Прочети и разпространи!".

В долния им десен ъгъл се съдържа и препоръката за повече информация избирателите да четат партийния орган "Атака" и гледат телевизия СКАТ.

Според информации такива листовки се разпространяват освен пред порталите на големите казанлъшки фирми, така и в селата от района. Младежите-агитатори обикновено причакват гражданите на излизане от работа, за да им връчат листовките.

Автогарата в Казанлък и автобусни спирки са другите предпочитани места за агитационната работа.