"Благодаря на всички активисти, членове и симпатизанти, както и на всички кандидати за общински съветници и кметове на политическа партия МИР от цялата България. Заедно направихме една много силна и иновативна кампания и показахме, че политиката е средство за решаването на реалните проблеми на българските граждани и общини." Така председателят на политическа партия МИР и водач на листата с кандидати за общински съветници в София инж. Симеон Славчев поздрави всички кандидати и активисти на най-младата българска партия.

"Това са първите избори, в които участва ПП МИР и съм убеден, че партията ще е изненадата на местните избори. Ние водихме изцяло позитивна кампания и намерихме много съмишленици в страната, които са експерти, професионално подготвени млади хора, които с много желание и хъс са готови да положат основите на промяната в България", каза инж. Славчев.

Председателят на ПП МИР пожела успех на всички кандидати за общински съветници и кметове на партията в Благоевград, Разлог, Несебър, Созопол, Приморско, Варна, Белослав, Трявна, Кюстендил, Вършец, Перник, Плевен, Долна Митрополия, Долни Дъбник, Пордим, Червен бряг, Стамболийски, Разград, Русе, Ветово, Ценово, Силистра, Девин, Ботевград, Сливница, Драгоман, Мирково, Костинброд, Раднево, Чирпан, Братя Даскалови, Търговище, Шумен и София.

"Пожелавам на българските граждани да направят мъдър избор и да донесат МИРа и промяната в България", каза още инж. Симеон Славчев.

Партия МИР е с номер 50 в интегралната бюлетина.