След масов бой са пострадали две жени и трима мъже, един от които с фрактура на черепа след нанесен удар с кирка и е с опасност за живота. Инцидентът е станал в с. Скравена, община Ботевград. Това съобщи ОДМВР - София. 

На 3 май около 11:30 часа е постъпил сигнал в РУ-Ботевград за възникнало масово сбиване на центъра на с. Скравена. На място отива полиция и установява, че членовете на две фамилии са влезли в саморазправа, като са използвали различни сечива, дървени пръти, лопати и павета.

Пострадали са две жени и трима мъже, като един от мъжете е с опасност за живота, след като му е нанесен удар с кирка по главата. И петимата са настанени за лечение в болнични заведения.

Установени и разпитани са свидетели-очевидци на станалото и по случая е образувано досъдебно производство под надзора на прокуратурата. За срок до 24 часа са задържани трима мъже.

В качеството на обвиняем за извършено престъпление по чл. 115, вр. чл. 18 от НК е привлечен 19-годишен жител на селото след приключване на процесуално-следствените действия. С прокурорско постановление мярката му за задържане е удължена до 72 часа.

Масов бой между тийнейджъри в центъра на Габрово

Масов бой между тийнейджъри в центъра на Габрово

Има пострадали