Тялото на 66-годишен мъж е бил намерено около 11 часа вчера в дере в землището на село Девесилово, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Кърджали. Мястото на произшествието е посетено от екип на Спешни помощ и дежурна оперативна група от полицията в Крумовград. Вероятната причина за смъртта е удавяне. Извършен е оглед, при който не са били установени следи от насилие. Тялото е транспортирано за аутопсия в Отделението по съдебна медицина в болницата в Кърджали. Образувано е досъдебно производство.

През същия ден в коритото на река Ардинска е открито тялото на 65-годишна жена от Ардино, обявена за местно издирване. Нейни близки подали сигнал в полицията, че не се е прибрала в дома си. На 17 април тялото й било намерено в реката и извадено на брега с помощта на екип на пожарната служба в града. Полицията е извършила оглед. Не са били открити следи от насилствена смърт. Тялото е транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница. По случая е образувано досъдебно производство.

Друг издирван възрастен човек пък е бил намерен тази сутрин в района на село Устрен. Става дума за 81-годишен мъж от село Генерал Гешево, обявен за местно издирване на 15 април. Той е бил премръзнал, но в сравнително добро състояние и е транспортиран за преглед до Спешното приемно отделение в Кърджали. Около 6:30 часа тази сутрин дядото бил забелязан от шофьор на автобус, който му помогнал и подал сигнал. Жителят на село Генерал Гешево напуснал дома си на 15 април и оттогава бил в неизвестност. В полицията сигналът, че не е се е прибрал, е подаден от негови близки.

При друг случай в събота около 7:15 часа в 48-годишен мъж бил открит мъртъв в автомобила си в района на село Растник. Екип на Филиала на Спешна помощ в село Бенковски констатирал смъртта му. Дежурна оперативна група от Районното управление в Кирково извършила оглед. Следи от насилствена смърт не са установени. Тялото е транспортирано за аутопсия в Отделението по съдебна медицина. Образувано е досъдебно производство.

Откриха удавена жена край Кърджали

Откриха удавена жена край Кърджали

Няма следи от насилие по тялото й