От 8 часа на 30 юли до 24 часа на 30 август се забранява влизането на пътни превозни средства по южното локално пътно платно на северната скоростна тангента между бъдещото положение на бул. "Рожен" и съществуващото му положение.

Движението ще се извършва двупосочно в северното локално пътно платно на Северната тангента в същия участък.

До 6 август се удължава срокът за организация на движението за ул. "Бачо Киро" между ул. "Цар Симеон" и ул. "Св.св.Кирил и Методий", като се забранява влизането на пътни превозни средства по ул."Бачо Киро" между ул. "Цар Симеон" и ул. "Св.св.Кирил и Методий". За същия период се закриват местата за почасово платено паркиране.

До 5 август се удължава срокът за временна организация на движението, като се забранява влизането на пътни превозни средства по северната половина от пътното платно на бул. "Ген. Н. Столетов" между ул. "Подп. Калитин" и ул. "Охрид". Движението на превозните средства ще се извършва двупосочно в южното пътно платно на булеварда в същия участък.

За същия период от време тролейбусни линии № 6 и 7 ще се движат с променен маршрут от депо "Надежда" наляво по ул. "Подп. Калитин", ул. "Охрид", надясно по ул. "Опълченска", надясно по бул. "Сливница" и по маршрутите си в посока ж.к. "Люлин".