Събарят заведението, в което беше прострелян Митьо Очите.

Причината за събарянето на заведението е, че то е било построено незаконно - строежът няма необходимите разрешителни, съобщи Нова телевизия. Събарянето на заведението е със заповед на Община Несебър, с мотива че няма съгласуван план с Министерството на туризма.

Митьо Очите тежко ранен при стрелба в Слънчев бряг
Обновена

Митьо Очите тежко ранен при стрелба в Слънчев бряг

Има опасност за живота му...

Припомняме, на 8 юни миналата година в ресторант "4you" до дискотека "Айсберг" в курорта Слънчев бряг беше прострелян Димитър Желязков -Митьо Очите. В престрелката са участваха около 40 души, 30 от които са били от обкръжението на Желязков, а около 10 - от постоянните посетители на заведението. При стрелбата загина един човек - бодигардът на Митьо Очите.

Преди месец заведението, в което беше прострелян Митьо Очите, отново влезе в центъра на събитията. На 21 април ресторантът беше запален. Заведението беше ремонтирано и отново започна да функционира, но се оказало, че няма необходимата документация и разрешителни.

Прокуратурата разследва палежа на ресторанта, където бе стрелбата по Митьо Очите

Прокуратурата разследва палежа на ресторанта, където бе стрелбата по Митьо Очите

Ще бъде назначена и пожаро - техническа експертиза

Според управителят на заведението Даниел Петков действията на Община Несебър не били насочени към всички нарушители. По думите му пред bTV той подкрепя политиката на общината да се бори с незаконните постройки, но не виждал такива действия да се предприемат в централната част на Слънчев бряг, където не се събаряли барове и ресторанти.