Столични квартали остават без вода след празниците. Засегнатите потребители могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 1 2121.

В изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода" се налага временно да бъде прекъснато водоподаването в кв. Триъгълника. Там на 04 януари 2011 г. от 09.00 до 21.00 часа ще бъде прекъснато водоподаването.

При продължителност на работите над 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на адрес: кръстовището на ул. „Иван Мърквичка" и ул. „Болярска".

Изместване на уличен водопровод пък налага прекъсване на водоподаването в района на Летище София и сградите по бул. „Брюксел" на 05 януари 2011 г. от 10.00 до 22.00 часа

С понижено налягане ще бъдат кв. Левски, кв. Левски Г, кв. Хаджи Димитър, жк. Надежда І, жк. Надежда ІІ, жк. Надежда ІІІ и жк. Надежда ІV. При продължителност на работите над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на адрес: Летище София и пред бл. 2.

Инвестиционните проекти ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.