Две жени бяха търсени в Благоевградска област, след като изчезнаха безследно, предизвиквайки тревога у близките си. Единият случай има щастлива развръзка, тъй като една от жените е била открита. За съжаление, другото семейство продължава да издирва своята изчезнала близка, съобщава Нова телевизия.

Семейството на Николина, която изчезна от разложкото село Годлево, както и много доброволци в региона участват в нейното издирване, включително и с използването на дронове, като са обходени големи територии.

"Направихме огледи на водоеми в района и около него. Организирахме доброволци с пистови мотори, които обикалят труднодостъпните места. Извършват се обходи и с високопроходими бъгита", сподели Мария Рабаджиева, секретар на кметството в Годлево.

Това не е първи път, в който Николина излиза сама за разходка. Въпреки това, тя никога преди не се е отдалечавала. В последно време жената имала здравословни проблеми, но не е имало видима промяна в нейното поведение преди изчезването.

Ако някой забележи Николина или има каква да е информация за нея, близките й молят се да сигнализира на телефон 112 или в Община Разлог или кметството в Годлево.

Столичната полиция издирва 57-годишна жена

Столичната полиция издирва 57-годишна жена

Силвия Василева страда от психично заболяване и е в неизвестност от 22 юни