От 18 февруари започва миене на улици и булеварди в столицата. Дейността се организира от Столичния инспекторат. Улиците няма да бъдат затваряни за движение.

Призовават се гражданите да не паркират в посочените часове, за да не затрудняват екипите на почистващите фирми. На 18 февруари от 22 часа (нощна смяна) без затваряне на улиците ще се мия ул. "Г. С. Раковски" от ул. "Московска" до бул. "Патриарх Евтимий".

На 20 февруари от 10 часа ще се мият ул." Стефан Караджа" от ул. "Княз Александър I до ул. 6-ти септември и ул. "Дякон Игнатий" от ул. "Гурко" до ул. "Граф Игнатиев"

На 20 февруари от 22 часа ще се мият ул. "6-ти септември" ул. "Граф Игнатиев" до ул. "Гурко,ул. "Ген. Паренсов" от ул. "6-ти септември" до бул. "Васил Левски", ул. "Юрий Венелин" от ул. "Цар Шишман" до бул." Васил Левски".

На 21 февруари от 10 до 16 часа ще се мие ул. "Хан Крум" от ул. "Уилям Гладстон" до ул. " 6-ти септември".

На 21 февруари от 22 часа екипите на почистващите фирми ще мие ул. "Ангел Кънчев" от ул. "Иван Денкоглу" до бул. "Патриарх Евтимий"

На 22 февруари от 22 часа ще бъде измита ул. "Ген. Йосиф В. Гурко" от "Княз Александър I" до бул. "Васил Левски".

Създадена е организация за миене в дневна смяна от 10 до 16 часа от 19-ти до 22-ри февруари в районите: район "Слатина" - ул. "Асен Йорданов",район "Подуяне" - ул. "Васил Кънчев",район "Сердика" - ул. "Скопие" и район "Люлин"- от 20.02-22.02.2019 г.- бул. Царица Йоана", бул. Панчо Владигеров", бул."Д. Неру", бул. Добринова скала".