Лошото време на територията на страната продължава да затваря пътища.

Заради пътно произшествие временно е ограничено движението по АМ "Хемус" в района на Девня, в платното в посока за София. Инцидентът е станал при 398, 399 километър от магистралата. Преминаването се осъществява само в активната лента и се регулира от служителите на "Пътна полиция".

Близо 200 катастрофи в София с пролетния сняг

Близо 200 катастрофи в София с пролетния сняг

Сняг вали в 15 области в страната

Заради лошото време временно се ограничава движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона по път I-7 Шумен - Силистра, в посока Силистра. В района има силен снеговалеж и снегопочистване.

Поради силен снеговалеж временно се ограничава движението на МПС над 12 тона по път ll-71 Силистра - Добрич и в двете посоки.

Междувременно стана ясно и че движението за тежкотоварни автомобили над 12 тона е възстановено през проход "Юндола", по път II-84 Велинград - Юндола - Якоруда.

Ограничeно е движението на товарни автомобили над 12 тона през проход "Република" за снегопочистване.

В една лента се осъществява движението и по път III-107 Кочериново - Рила - Рилски манастир, в участъка Пастра - Рилски манастир. В района има свличане на земни маси и камъни. Сигнализирано с пътни знаци.

Ограничено е движенеито за камиони над 12 тона между Търговище и Разград, както и между Попово и Разград, предаде БНР.

Ограничено е движението за автомобили над 5 тона между селата Лиляк и Александрово, където има активирано свлачище. Движението в района се извършва в една лента.

Затворен за движение е "Kотленският" проход.

Заледявания по пътищата, ограничения по магистралите, сняг и мъгла на Шипка

Заледявания по пътищата, ограничения по магистралите, сняг и мъгла на Шипка

Температурите са в интервала от -8° до 5°...