Март е предвестник на промяна и вдъхновение, носи приятни поводи за празнуване и бавно ни разкрива цветни пейзажи. Но с повод или без - какво по-хубаво от това да направите подарък на себе си?

За да се почувствате още по-свежи и готови за нови приключения, през този месец зарадвайте себе си с технологичен подарък. Купете си новo устройство, с което да стриймвате интересни филмови заглавия и сериали, да рисувате или просто да поиграете на любима игра. Така можете да се забавлявате, където и да сте. Независимо дали ще снимате любителски кадри на пейзажи, животни или хора, камерата на смартфона е незаменим помощник, когато искаме да запазим спомените за приятни изживявания.

Ако всичко гореизброено ви допадна, значи се нуждаете от по-мултифункционално устройство. Ние имаме перфектните предложения за нов смартфон от А1, който съчетава всички функции и удобства в едно:

Nokia G42

Този смартфон е един от най-новите модели на марката и идва с редица подобрения и интересни характеристики, а през март попада в селекцията смартфони с отстъпка до 80% от А1. 5G устройството разполага със стилна визия и устойчив заден панел, направен от 65% рециклирани материали. Камерата предоставя функции с изкуствен интелект и предлага качествена картина както в пейзажен, така и в нощен режим. Освен това устройството е снабдено с аудио технологията OZO 3D, която осигурява високо качество на звука при запис на видео. По този начин ще запаметявате хубавите моменти в живота с един клик на вашето джобно устройство - с високо качество и без излишен багаж.

Снимка 658076

Източник: A1

През целия месец Nokia G42 5G ще бъде достъпен за потребителите на телекома на цена от 61,99 лева на месец за две години с план Unlimited Ultra. Моделът се предлага с памет от 128 GB, с избор между красиви цветове в сиво и розово, както и с подарък безплатни слушалки ttec MODE.

Honor Magic 5 Lite 5G

Друго устройство, част от промоционалната селекция на А1, е смартфонът Honor Magic 5 Lite. Той разполага с мощна 5,100mAh батерия, която поддържа бързо зареждане и може да ви осигури до 2 дни работа с едно зареждане. С този 5G смартфон можете да разчитате на надеждна връзка и богато портфолио от функции на ваше разположение, където и да се намирате. Дисплеят е 6,67 инча OLED с FHD+ качество на резолюцията и разполага с мултитъч функции. Освен всички функции и удобства на модерно устройство, Honor Magic 5 Lite 5G разполага с 64-мегапикселова основна камера (64 MP + 5 MP + 2 MP) и с 16 MP предна камера за селфи.

Снимка 658078

Източник: A1

Този март А1 предлага на своите потребители Honor Magic 5 Lite 256 GB с избор от уникални цветове - изумрудено зелено и среднощно черно, срещу 67,99 лева на месец с двугодишен договор на план Unlimited Ultra, както и в комплект с безжични слушалки ttec MODE.

Независимо дали се нуждаете от надеждна камера или друга умна джаджа, промоционалните смартфони от А1 съчетават в себе си редица иновативни възможности, с които всичко това да бъде на ваше разположение в едно универсално устройство.