Комфортен дом и уютна градина с модерно обзавеждане. Стремежът на DS Home е да Ви помогне в това начинание, като Ви предостави идеи и решения. Компанията предлага всичко необходимо за качествено строителство, ефективен ремонт и реализиране на интересни интериорни и екстериорни решения, с помощта на които да създадете приказна атмосфера във Вашия дом. С нас лесно можете да създадете баня в средиземноморски стил, да преобразите помещенията у дома с помощта на модерни облицовки, да оформите приказен градински кът за релакс и отмора.

Компанията съществува от над 20 години и за този период се е развила и утвърдила като лоялен партньор и коректен търговец. Стартира дейността си в Добрич с продажба на основни строителни материали и постепенно се нарежда сред водещите компании в тази сфера. Днес DS Home посреща клиенти в шест бази в страната, две от които в София, и освен строителни материали, инструменти и техника от всякакъв тип предлага и най-различни стоки за дома, в това число домашни потреби, сервизи и съдове за готвене, спално бельо, одеяла и хавлии, украса, подаръци.

Компанията не спира да надгражда и да разширява продуктовите гами в обектите си, като допълва асортимента си с модерно градинско обзавеждане като бистро и лаундж комплекти, оригинални мебели като пуфове, тоалетни масички и масички за кафе и продукти като картини пана. DS Home е сред основните дистрибутори за България на турската марка Mevsim Plastic, специализирана в производството на оригинални и практични мебели за градината. Именно удобните градински столове, сгъваеми маси и шезлонги с масичка на турския производител са сред най-купуваните от магазина през топлите сезони.

Със старта на предстоящия сезон DS Home поставя акцент на стилни комплекти мека градинска мебел, състоящи се от 3 до 16 части, на различни модели функционални шезлонги - с колелца, с поставка за крака, с шалте и навес, трансформиращи се в диван, и на модерни градински чадъри - конзолни, с чупещо рамо, с LED осветление. Градински беседки, парти шатри с LED и със светещи стрингове и детски градински бистро комплекти са също сред актуалните предложения на компанията. Почивката в двора няма да е пълна без барбекю, но DS Home може да Ви помогне и в тази насока, предлагайки от малки модели скари и преносими барбекюта до масивни електрически, газови и барбекюта на дървени въглища. Помислили сме и за запалените градинари, предлагайки широк избор от оранжерии и парници, и пълен набор от инструменти и техника за отглеждане на продукцията.

Компанията не спира да следи и технологичните специфики и новостите в строителството, за да може да предложи на партньорите и клиентите си най-добрите съвременни строителни материали и продукти. Освен качествено обслужване DS Home цели да предложи на клиентите си бюджетни предложения, съчетани с повече възможности за избор. Общо над 100 са представяните от компанията марки, като дългогодишното партньорство с брандовете ѝ дава възможност да бъде гъвкава в ценообразуването. Възможно е изготвянето на индивидуални ценови оферти, а към клиентите на дребно е насочена програмата "Карта за лоялни клиенти", осигуряваща отстъпки. Съвместно с фирмите партньори DS Home реализира различни маркетингови стратегии, насочени към популяризиране на марките и привличане на нови клиенти.

За да бъде максимално полезна, в това число и за жителите на по-малките населени места, от няколко години компанията развива успешно и онлайн магазин. На адрес dshome.bg всеки може да разгледа предлаганите продукти, да се запознае с основните им характеристики и да направи поръчка бързо, лесно и удобно, а поръчаните продукти да получи в дома си.

Съобразно потребностите на новото време компанията вложи и солидни инвестиции в изграждането на търговски център DS Park, където посетителите могат да намерят на едно място всичко, от което се нуждаят - хранителни стоки, строителни материали, стоки за дома, грижа и мода за семейството, услуги, забавления и др.

DS Home се старае да бъде и социално ангажирана компания, като подпомага финансово спортни мероприятия, насочени към деца, и организира дарения за деца в риск. Социалната политика се изразява и в доброто отношение към служителите в компанията, чийто брой надхвърля 300. Те могат да разчитат на социални придобивки и бонуси, свързани със здравето и спорта, непринудена работна обстановка и възможности за развитие.

Разгледайте нашите предложения в строителен хипермаркет - DS HOME.