Palms Royale Sofia бе награден за "Игрален комплекс на годината" на тазгодишното издание на Международните награди за мода, шоу и бизнес в гр. Варна. Внушителният развлекателен комплекс, който се простира на 5000 квадратни метра, e най-големият за Балканския полуостров и пресъздава преживяване в стил Лас Вегас. Получената награда напълно съответства с целите на комплекса да създава уникално и индивидуално преживяване за всеки един посетител.

Palms Royale Sofia се намира в най-високата и луксозна сграда в София - Grand Hotel Millennium Sofia и предлага цялостно развлекателно изживяване. В него са разположени казино, игрална зала, ресторант за азиатска кухня - 888 Taste Show Asian Cuisine, ресторант за средиземноморска кухня - San Remo Mediterranean Cuisine, както и нощният клуб Black&White.

Цялостното преживяване, което комплексът предоставя, успява и да привлече гости от целия свят. Palms Royale Sofia ежегодно регистрира нови туристи от държави в Близкия Изток и в Европа, които са привлечени от качеството и достъпността на услугите.

Снимка 630779

Източник: Palms Royale Sofia