Според проучване* средностатистическият човек получава средно два нежелани подаръка всяка година. С 46% дрехите и аксесоарите оглавяват класацията за най-несполучлив подарък, следвани от домакинските вещи, козметиката и парфюмите. Близо 1 от 5 души смятат, че техният партньор е "разочароващ" в избора на подаръци. Именно тук идва на помощ Orange Gifts - иновативното приложение на верига книжарници Orange, което в рамките на няколко секунди съставя списък с най-подходящите артикули, съобразени с повода, възрастта и личните интереси на получателя. Така клиентите на веригата могат да изразят любовта и привързаността си с внимателно подбрани подаръци, които да направят празника на любимите им хора още по-вълнуващ и запомнящ се.

"Една от целите ни винаги е била да носим радост и положителни емоции на нашите клиенти и техните близки. Осъзнаваме колко труден и предизвикателен може да бъде изборът, особено когато става въпрос за подарък, който истински да докосне сърцата на любимите за тях хора. Затова с нашето приложение Orange Gifts се постарахме да превърнем пазаруването в истинско удоволствие и да осигурим бърз и лесен начин за намиране на перфектния подарък", сподели Ния Арсенова, изпълнителен директор на книжарници Orange.

Иновативното приложение Orange Gifts работи с помощта на различни алгоритми и усъвършенстван изкуствен интелект, които изготвят списък с персонализирани подаръци за части от секундата. Подбраните артикули са изцяло съобразени със зададения бюджет, интересите и индивидуалните предпочитания на получателите, което улеснява максимално избора на подходящ подарък за всеки вкус. Част от другите функционалности, които правят приложението изключително полезно в организирането на всички аспекти от купуването на подарък, са известията за предстоящите празници и възможността за колективен избор на артикули с приятели и близки. В допълнение към това, Orange са се погрижили и за елиминирането на стреса и притеснението от закупуването на подарък в последния момент, като дават възможност на клиентите си да вземат избрания от тях продукт от определени обекти на веригата, само 3 часа след завършването на поръчката си. Така Оrange Gifts се превръща в един истински помощник в избора на подарък, който спестява време и прави пазаруването бързо, лесно и интересно.

Снимка 684911

Източник: Orange

Приложението е достъпно в платформите Google Play и App store, а всеки решил да се възползва от неговите изключителни предимства ще бъде включен и в My Orange - първата по рода си програма за лоялност сред книжарниците на българския пазар. С нея клиентите на веригата получават достъп до най-различни отстъпки, лимитирани серии и специални персонализирани предложения в зависимост от нивото си на лоялност Beginner, Advanced или Master. Атрактивните оферти могат да бъдат използвани на orangecenter.bg, в мобилното приложение Orange Gifts, както и във всички книжарници Orange цялата страна.

Повече информация за My Orange можете да намерите тук.

*Проучване за подаряването на подаръци: 103+ статистики за подаряването на подаръци: Изчерпателно проучване 2024