Едно от познатите лица във "вселената на SENSHI" - Грегоар Готарди, записа нова победа между въжетата на най-популярната бойна организация у нас. Той се справи с испанеца Мануел Перейра, като двамата се биха по правилата на KWU Full Contact в категория до 70 кг.

Подобно на останалите срещи, които Готарди има в SENSHI, и тази в юбилейното 20-то издание на галата, премина при изключително равностойна битка. Опонентът му беше много високо ниво и дребните детайли решиха мача. Това се видя и в съдийските карти, като двама от арбитрите отсъдиха равенство, а само един от тях даде превес на французина.

Грегоар Готарди е на 28 години от Франция и е европейски шампион на спортните вериги ISKA и WCTS и за втори път излезе за победа пред българската публика. Французинът победи Иван Накари от Италия в неговия дебютен мач на SENSHI 16, като тогава спечели и специалната награда на веригата за "Най-добра техника". На SENHI 18 пък поднесе изненадата и неутрализира мароканския фаворит Айсам Чадид.

Мануел Перейра направи своя дебют в организацията. Перейра може да се похвали с триумф на WAKO Pro World Champion 2023, Spanish Professional K1 Champion и Mix Fight 36 Winner.

Без изненади - Наката Божилов с победа №18 на SENSHI!

Без изненади - Наката Божилов с победа №18 на SENSHI!

Справи се с опитен французин