Временният треньор на Славия - Мартин Кушев, говори по актуални теми, свързани с "белия" клуб. Той обяви, че има право да води няколко мача начело на столичани, въпреки липсата на необходимия лиценз. Ето какво каза той пред колегите от "Дарик":

"По всяка вероятност мача с Берое ще го водя аз. Имам право да водя няколко мача, така че няма проблем. Моето мнение е, че точно сега не трябва да има промени. Футболистите са свикнали с този начин на работа. За резултатите до момента имаше и други фактори, иначе отборът играе добре.

Третият вратар на Славия отива да се обиграва в Спортист (Своге)

Третият вратар на Славия отива да се обиграва в Спортист (Своге)

Иван Дерменджиев ще играе под наем с екипа на втородивизионния тим

Останах изненадан от решението на Загорчич, имаше индикации от негова страна, но вярвахме че ще остане. В крайна сметка това е негово решение. Това са нормални ситуации. Уважаваме неговото решение и се надяваме да се срещнем пак. Бил съм на позицията старши-треньор. Според мен натрупах доста опит като помощник, сега ми предстои Про лиценз, да го взема и да продължа кариерата си. Много е рано да се говори. Аз съм доста дълги години в Славия, но в нашата професия никой не може да каже къде ще се работи.

Нямахме никакво време в тази пауза, защото имахме девет национали, което от една страна е добре, от друга не е, защото ние тренирахме с 10-12 човека цяла седмица. На този етап не трябва да променяме нищо кардинално.

За момента като контузии нямаме проблеми. За радост всички се оправиха в паузата. Само да възстановим националите. Всички се прибраха вчера с изключение на Янис Карабельов и Филип Кръстев. Ще играем срещу отбора, който в момента играе най-добрия футбол, според мен. Ние трябва да играем нашата игра и се надявам да го спечелим", допълни Кушев.

Тандемът Мартин Кушев - Ангел Славков ще води временно Славия

Тандем ще води временно Славия

Очаква се "белите" да бъдат поети от треньора на юношеския национален отбор до 19 години Ангел Стойков