Националният дворец на културата (НДК) ще бъде с ограничен достъп за външни посетители на 8 юли (четвъртък) и на 09 юли (петък) 2021 г. Причината е срещата на върха на инициативата "Три морета", която ще се проведе в същия период, съобщават от НДК.

Всички културни пространства на НДК за посочения период остават затворени за външни посетители и публика, вкл. литературен клуб "Перото", театър Азарян, ДНК-пространства за съвременен танц и пърформанс, арт галерия и кино "Люмиер".

Събитията, предвидени в програмата на тези пространства, както и в останалите зали на НДК във визирания период се преместват на нови дати, които може да бъдат проследени на сайта на НДК - www.ndk.bg.

С ограничен достъп ще бъдат и всички заведения и ресторанти на територията на НДК. Няма да работи за посетители и Националният туристически информационен център, разположен на Вход А4.

Спектакълът на Нов театър - НДК на 07 юли от 19.30 ч. - "Животът - това са две жени" - ще се състои.

Билетният център и Информационният център на НДК ще работят с ограничено работно време на 07 юли - до 19.00 ч., а касите ще бъдат напълно затворени на 8 и 9 юли. През това време зрителите могат да купуват билети за събитията от програмата на НДК онлайн на www.tickets.ndk.bg

Румен Радев кани Гърция за гост на "Три морета"

Румен Радев кани Гърция за гост на "Три морета"

Засилва се инвестиционният фонд към "Три морета"