Частен съдебен изпълнител и полиция се намират в редакциите на вестниците "Труд" и "24 часа". Съдебният изпълнител Стоян Якимов описва недвижимото имущество на двете издания.

По информация на БНР  Софийският градски съд се е произнесъл по спора между Христо Грозев, Любомир Павлов и Огнян Донев и е наложил запор на имуществото на вестникарската група "България", като гаранция, че то няма да бъде разпродадено.

Ако съдия изпълнителят наложи запор върху търговските марки, най-вероятно вестниците в четвъртък няма да излязат, коментираха неофициално запознати от Полиграфическия комбинат, цитирани от Дарик.

Припомняме, 83% от „Медийна група България холдинг", която притежава вестниците „24 часа", „Труд", „168 часа" и още няколко издания, бяха прехвърлени на Огнян Донев и Любомир Павлов без другия собственик - Христо Грозев, да знае за това. Така Грозев остана с 9% собственост.

Всичко може да се прави, но изчакайте ден-два и ще видите, че това е просто използването на някаква дупка в съдебната система, където услужливо се прави репресия срещу българска медия, коментира ситуацията Огнян Донев, един от собствениците на Медийна група България Холдинг.