Манчестър Юнайтед победи много драматично гостуващия Уулвърхемптън с 2:1, като победното попадение бе отбелязано малко преди края на срещата. В последния момент от състава на домакините отпадна българския нападател Димитър Бербатов, който се разболя от вирусна инфекция.

Срещата започна кошмарно за домакините. Оуен Харгрийвс, който се завърна на терена, след като лекуваше дълго време контузия, остана там само 5 минути. Полузащитникът се хвана за коляното и изправи косите на лекарския щаб на „червените дяволи". Медиците в продължение на 5 минути се опитваха да го вдигнат на крака, но не успяха и той бе заменен от Бебе.

В 24-ата минута Габриел Обертан можеше да открие резултата, но от добра позиция пропусна. Полувремето вървеше към своя край, когато Дарън Фелтчър намери в наказателното поле Парк, който с хубав удар по земята вкара за 1:0.

През втората част гостите започнаха да гледат по-смело към вратата на Ван дер Саар. В 66-ата минута резултатът на „Олд Трафорд" беше изравнен, когато точен бе Блейк. Голът поизплаши домакините, които се втурнаха в атаки, които обаче не даваха резултат. В даденото от съдията 4-минутно продължение Флетчър и Парк копираха головата атака от първото полувреме, с което бе оформено и крайното 2:1.