"Не мога да знам какво му в главата на Бойко Борисов, но ние работим ежедневно и усилено в полза на българския спорт". Това заяви спортният министър Димитър Илиев пред БиТиВи, след вчерашния намек на лидера на ГЕРБ за евентуално оттегляне на партията от управлението на страната.

За него няма значение дали ще остане министър на спорта след ротацията в правителството, но в личен план ще му бъде по-добре да не е на този пост. Ако съдим по това кой какво върши, би трябвало да остана министър на младежта и спорта и след ротацията, но всички знаем, че това е временно и един ден няма да бъда министър, коментира Илиев.

Той уточни, че е отказал на Борисов да назначи негов заместник-министър на спорта. Тогава Илиев бил обвинен, че е взел негова учителка, но той взел най-добрия специалист по методика на спорта в България. Димитър Илиев не знае и дали самият Борисов мисли за масовия спорт и дали иска да има здрава нация.

Според него, когато егото на определени личности стане по-голямо от самия спорт, тогава проблемите и резултатът удрят върху тези, които най-малко го заслужават. Когато егото вземе превес, катастрофата е за тези, които най-малко заслужават.

Смениха цялото ръководство на Тотото

Смениха цялото ръководство на Тотото

Министърът намалява заплатите на шефовете, увеличава на служителите и иска решителност