Старши треньорът на ЦСКА Павел Дочев очаквано бе повече от разочарован след тежката загуба с 2:5 от Олимпиакос (Никозия) при представянето на отбора. Наставникът призна, че вчерашният мач е бил пример за това, как не трябва да играе неговият отбор. Дочев каза също, че двубоят трябва да послужи като обица на ухото и в следващите мачове "червените" да променят поведението си на терена.

"Загубата определено ми тежи. Все едно получих шамар по лицето. Всички трябва да поемем вината и да си извадим изводи по най-бързия начин. Разговарях с футболистите, всеки си призна къде е сгрешил, включително и аз. Все пак обаче нищи фатално не се е случило. Да, резултатът е неприятен, но това е приятелски мач. Важното е в официалните срещи да не повтаряме подобни грешки. Срещу Олимпиакос показахме как не трябва да се играе", каза Дочев в интервю специално за "Topsport.bg".

"Положителното от този мач е представянето на Томи Костадинов. Той отново бе на ниво, доволен съм от него. По всяка вероятност ще започне в стартовия състав срещу Клифтънвил. Кой ще бъде на вратата - ще реша в последния момент", коментира още треньорът на "червените".

Какво мисли Павел Дочев за реакциите на публиката на ЦСКА? Чувства ли подкрепа от Димитър Борисов и другите шефове на "Армията"? Отговорите на тези въпроси вижте в ексклузивното интервю на Дочев специално за "Topsport.bg".