Спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо обяви, че тимът му се подготвя усилено за двубоите, които предстоят. Легендарната "деветка" на "сините" сподели мнението си около актуалните проблеми в клуба по време на почивката на дербито при юношите-старша възраст Левски - ЦСКА. Двубоят завърши с успех за "сините" с 2:0.

Гонзо бе категоричен, че спадът в началото на сезона се дължи на психологическата дупка, настъпила след загубата от ЦСКА с 1:3. "Вече измина повече от месец от този мач. Шокът отмина. Пък и в крайна сметка нищо толкова не се е случило. Наистина имаше психологически проблеми сред играчите, но това нито е първият, нито ще е последният път, в който Левски ще губи.

Сега ни предстоят важни мачове, за които се готвим. Няма обаче да издигаме лозунги или да бием тъпана, ще видите докъде сме я докарали срещу Литекс другата седмица", коментира Гонзо. Той допълни, че е доволен от представянето на юношите.

"Затова сме взели и Бисер Хаздай в първия тим. Имаме 5 момчета от юношите и той ще ни помогне да се адаптират максимално бързо в обстановката в клуба", допълни силният човек на "Герена".