Лудо веселие настана в Хага тази неделя. Местният АДО Ден Хааг победи най-омразния си враг Аякс с 3:2, което докара до екстаз играчи и фенове на „зелено-жълтите". Някои от футболистите и треньора на АДО отпразнуваха успеха в бара на ултрасите, където нещата обаче излязоха от контрол.

Докато играчите и наставника Вн дер Бром пееха,качени на бара, към тях се присъедини красиво момиче, което, за радост на феновете, вдигна фланелката си и остана по голи гърди.

Празникът загрубя, когато халфът на АДО Лекс Имерс грабна микрофона. Имерс, който навремето е бил част от ултрас-фракцията на Ден Хааг започна да пее обидни песни по адрес на Аякс. „Отиваме на лов за евреи" и „Хамаз, Хамаз, евреите на газ", крещеше изпадналия е делириум Имерс.

„Евреи" е популярен сред враговете на Аякс прякор за играчи и фенове на амстердамци.

За нещастие на Имерс, видеото с изцепката му бързо бе качено в „Ютуб" и стана достояние на всички.

„Подобни песнички са срам за Холандия и холандския футбол, да не говорим за клуба. Недопустимо държание", осъдиха проявата на Имерс от местния Профсъюз на играчите.

Шефовете на АДО реагираха веднага и обявиха, че ще наложат максимално наказание на провинилия се.

„Бях извън себе си от радост. Не знам какво ми стана. Просто загубих разсъдък. Иначе никога не бих казал подобно обидно нещо за Аякс и за цял един народ", опита се да замаже скандала Имерс.

ВИДЕО ОТ ЛУДИЯ КУПОН, ГОЛИТЕ ГЪРДИ И ИЗЦЕПКАТА НА ИМЕРС МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!