Тази вечер ще се изиграе първата порция от мачове в третия кръг на груповата фаза в Шампионска лига. Безспорно най-интересният от всички е мачът между Реал (Мадрид) и Милан, който ще бъде гвоздей в програмата.

Това определено е най-големият двубой в Европа, тъй като противопоставя двата най-успели клуба в европейския футбол. Двата отбора обаче влизат в сблъсъка от различни позиции. Милан вече навлиза във форма, макар да имаше някои сътресения в началото на сезона, но като цяло все още търси себе си.

В предния кръг "росонерите" не успяха да победят Аякс, което ги остави с 4 точки. При Реал (М) засега всичко е прекрасно. Тимът е без загуба от началото на сезона, води както в групата, така и в Примера дивисион.

Новината около двата състава е почти сигурното завръщане на испанския национал Серхио Рамос в състава на Реал (М), след като той пропусна шампионатната победа над Малага с 4:1 през уикенда.

В състава на Милан пък се очаква Алегри да не изневери на офанзивния стил, който налага от началото на сезона, като пусне ударното си трио Ибрахимович - Пато - Роналдиньо в атака. Първият пък се познава отлично с наставника на "Белия балет" Жозе Моуриньо от времето, когато двамата работеха заедно в Интер.

Вероятни състави:

Реал: Касияс, Рамос, Пепе, Карвальо, Марсело, Шаби Алонсо, Кедира, Ди Мария, Йозил, Роналдо, Игуаин

Милан: Абиати, Дзамброта, Тиаго Силва, Неста, Антонини, Пирло, Гатузо, Зеедорф, Роналдиньо, Пато, Ибрахимович