Димитър Бербатов може да бъде използван като „примамка" за трансфера на халфа на Тотнъм Лука Модрич в Манчестър Юнайтед, пише „Дейли Стар". Както е известно мениджърът на „червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън е голям привърженик на хърватина и ще направи всякакви опити да го привлече в състава си.

Припомняме, че в сряда Тотнъм отказа оферта на стойност 22 милиона паунда за Модрич. Примамливото предложение бе отправено от Челси.

Според „Дейли Стар" сега на ход е фъргюсън, който бил готов да плати 18 милиона паунда за Модрич, а като част от транафера да бъде включен и Димитър Бербатов. Изданието припомня, че Хари Реднап упорито търси нов централен нападател, като Димитър Бербатов може да му свърши идеална работа.

Самият Модрич призна, че е възможно да напусне „Уайт Харт Лейн" през лятото. „Ако пристигне оферта, която е добра за клуба и за мен, трансферът е възможен".

„Дейли Стар" твърди още, че Алекс Фъргюсън ще направи последен опит да привлече и халфа на Интер Уесли Снайдер. Ако отново не успее с холандеца, той ще ориентира вниманието си към капитана на Блекпул Чарли Адам.

Припомняме, че бъдещето на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед бе поставено под въпрос след финала на Шампионската лига, когато българинът изненадващо не попадна в групата на своя отбор. Според медиите в Италия интерес към Бербо има и от страна на Рома.