Лудогорец приключи вълнуващото си пътешествие в Шампионската лига. „Орлите" допуснаха четвъртата си загуба в турнира, от Реал Мадрид (4:0 ). Българският първенец се представи достойно на митичния „Сантяго Бернабеу", но ранен червен картон на Марселиньо предреши всичко в днешната среща.

Точни за успеха на домакините бяха многомилионните им попълнения Кристиано Роналдо-дузпа (19') и Гарет Бейл (37'), така и Алваро Арбелоа (81') и юношата Алваро Медран (87'). Родният ни тим имаше няколко добри възможности да отбележи и почетно нападение, но с отлични намеси блесна резервата на Икер Касияс-Кейлор Навас. Аплодисменти заслужава и Владо Стоянов, който спаси разградчани от още по-тежка загуба.

Така Реал (Мадрид) безапелационно спечели група „В" с пълен точков актив. Лудогорец остава на последната позиция с 4 пункта и само на точка от английския гранд Ливърпул, който зае третото място.

Другата голяма радост за Реал  бе подобряването на знаменития рекорд на Барселона от поредни победи. Като колосът вече е с актив от 19 поредни победи във всички турнири.