Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров подкрепи съотборниците си и изрази увереност, че те ще се справят и в негово отсъствие. Както е известно българинът ще бъде извън игра около 3 месеца, след като получи контузия в коляното в мача срещу Съндърланд. Стенли не скри разочарованието си, че ще се появи на терена чак догодина.

"Огорчен съм, че няма да играя толкова време. Чувствам се добре, но травмата в коляното ми ще ме извади за около 3 месеца. Контузията ми е едно е тези неща във футбола, които просто трябва да приемеш. За първи път получавам толкова тежка травма, след като преди 10 години години счупих крака си в Селтик", сподели Петров.

"Искам да подчертая, че имам пълна вяра на съотборниците ми и вярвам, че ще те ще дадат най-доброто от себе си", коментира още Стенли. Българинът похвали и новия мениджър Жерар Улие и изрази увереност, че Вила ще се представи силно и този сезон.

"Под ръководството на новия мениджър отборът се труди много и това се отразява на представянето ни на терена. Създаваме много положения и се надявам, че ще започнем да вкарваме повече голове. Затова обаче ще ни трябва и време - винаги е така, когато има нов мениджър", коментира Петров.