С 20-та титла приключва 2019 обещаващата тенис звезда Димитър Кузманов.

Поредната си победа той отбеляза в Доха. Пред News.bg той изрази задоволство от победата над украинеца Данило Калениченко. Този турнир бил стимулиращ финал на тази година да Кузманов. Тази победа ми дава сили и надежда да продължа напред, амбициран съм през следващата 2020 г. да отбележа нови победи, каза още Кузманов.

Тази година не е лека за младата българската надежда, защото той претърпя тежка контузия и сериозен етап на възстановяване. 64 дни бях извън корта, а това е много за човек като мен, който живее и диша за спорта, подчерта тенисистът. Той обаче е успял да възвърне силите си и убедеността си, че ще побеждава, благодарение на екипа си - рехабилитатора Мирослав Маринов, треньора Валентин Димов и на кондиционния ми треньор Кирил Симеонов.

Димитър Кузманов сподели, че когато имаш силен екип, изграден от приятели и чудесни професионалисти, успехът е гарантиран. Победата не се дължи само на един човек, спортистът е това, което е заради всички, които работят за неговия успех, допълни той. Нашето най-силно оръжие е доверието, каза Кузманов.

Снимка 404825

Източник: LAP.bg