Старши-треньорът на Левски Ясен Петров заяви, че неговия отбор ще гони максимално добър резултат в утрешната първа среща с шведския Калмар от третия квалификационен кръг на Лига Европа, предаде БГНЕС.

Пловдивчанинът не пропусна да отбележи, че по възможност ще държи отборът да покаже и добра игра.

"Сините" заминаха днес за Швеция, а наставникът на българския тим заяви на Летище "София":

"Нашето мнение е, че Левски е подготвен. Всички мачове са важни оттук нататък, така че това е един от поредицата важни срещи, които нашия тим трябва да изиграе. Ще опитаме да се завърнем с добър резултат, по-възможност това да е победа. Целта е максимално добър резултат и победа за нас".

Старши-треньорът на столичани бе попитан дали тима на Калмар е добре разучен и специалистът отговори:

"Направихме всичко възможно да съберем достатъчно информация за противника. Калмар е един стабилен отбор. Един тим, който се опитва донякъде да играе футбол. Това е отбор, който влиза много мъжки в единоборствата, но ние отиваме с ясната мисъл да се представим добре още в първата среща."

Петров бе попитан дали ще прави някакви промени в титулярния състав. Младият наставник заяви: "Не искам да се повтарям, но отново ще кажа, че при нас стартовият състав е отворен процес. Хората, които се представят най-добре в този момент, те ще започнат. Много важно обаче е и да имаш хора, които като влязат на терена да могат да променят хода на събитията".