Винаги обичаме да мечтаем или да си спомняме за лятото. Това ни топли през студените дни. Морето го свързваме с много емоции, купони, плажове и снимки. Като стана дума за снимки, доста от плановете ни се оказват различни. Виждаме се на плажа по бански, но не се харесваме.

Защо и това лято няма да е нашето лято?

Отговорът - лично от Ричард Величков.

Ричард Величков в действие! Вижте специална демонстрация на атрактивния Tap Out инструктор за крака и седалище

Ричард Величков в действие! Вижте специална демонстрация на атрактивния Tap Out инструктор за крака и седалище

Предложените упражнения важат както за нежния, така и за силния пол!

Както ТОПСПОРТ вече акцентира вниманието на аудиторията си, Ричард е сред най-разпознаваемите имена в родните фитнес среди. Той е личен треньор на редица популярни личности, заради което е наричан "треньорът на звездите":

- Много от хората оставят всичко за последния момент. Залата започва да се пълни април и май месец, а яденето не е спирало от Коледа. Няма как да очакваме големи резултати за 2 месеца годишно труд. Все отлагаме, продължаваме да ядем и да бездействаме. Лятното тяло се прави през зимата.

Снимка 358898

Източник: Личен архив на Ричард Величков

- Допускаме компромиси в храната. Ядем доста вредни храни, казвайки си, че ще е за последно. Това са принципи в живота, които не трябва да нарушаваме. Като с цигарите - или пушим или не, а някой го правели само като пият (ха-ха). Трябва винаги да подбираме добре храната, защото тя е горивото за тялото ни. Никой от нас не би искал то да функционира зле.

- Алкохолът. Понякога седмицата минава здравословно. Уикендът обаче ни изиграва лошо шега, започваме вечерта с алкохол, пием прекалено много, защото сме били стриктни през седмицата и заслужаваме. А на другия ден след, като вече ни е зле, така или иначе сме развалили режима и си вземаме пица и кола.

Ричард Величков пред ТОПСПОРТ: Ако искате оптимални резултати, забравете за компромисите!

Ричард Величков пред ТОПСПОРТ: Ако искате оптимални резултати, забравете за компромисите!

"Никога не може да твърдиш, че знаеш всичко в дадена сфера на дейност"

Всичко трябва да бъде в граници и постоянно. Това е като с работата - невинаги ни се ходи, но трябва. Направете го този навик и с храните и алкохола. Заслужава си да бъдете по-пълноценни!