Едно от най-честите обвинения към Меган Маркъл в последните години е за надменното й отношение към служителите в кралския двор. Очевидно то не е останало незабелязано както от членовете на семейството, така и от всички, работещи за него.

Принц Уилям, Меган Маркъл обвиненията на херцога на Кеймбридж към съпругата на принц Хари

Тежките думи на Уилям за Меган

Какво го е вбесило най-много

Скоро след като стана ясно, че принц Уилям не е успял да сдържи нервите си и е нагрубил Маркъл именно заради начина, по който се е държала с екипа му в двореца Кенсингтън, сега получаваме поредното доказателство, че тя не е била светица с хората, които работят за нея.

В новия документален филм Harry and William: What Went Wrong са събрани спомените на приближени и служители на кралския двор, които до един не са останали с добро първо впечатление от бившата актриса. А твърденията, които са чували за нея преди това, са се оправдали много скоро.

Снимка 521903

Източник: GettyImages

По думите им, Маркъл е пренесла снобарското си поведение в кралския двор, което е било повече от неприемливо. Според кралския експерт Пени Джунър пък, тя е трябвало да говори откровено не с Опра Уинфри, както направи преди няколко месеца, а с психиатър, предава Page Six.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и какви са отношенията им след раждането на Лилибет Даяна

Меган и Кейт пак са си близки

Кой направи първата крачка

Очевидно раздялата с кралския двор е оставила горчив вкус не само у Меган. И докато тя хвърляше обвинения за двойни стандарти и какво ли още не, мнозина има какво да кажат по неин адрес и със сигурност ще разбираме още много.