Откакто принц Хари и Меган Маркъл напуснаха кралския двор, принц Уилям и Кейт Мидълтън нямат пряка конкуренция. Не че и преди са имали, защото ролята на бъдещ крал е отредена на по-големия син на принц Чарлз.

А херцогът и херцогинята на Кеймбридж използват успешно всяка възможност, за да се отличат като главни действащи лица и да оправдаят доверието, което им се гласува.

От два месеца и Уилям, и Кейт, както и повечето от нас, преминаха на режим работа от вкъщи. Те не са стопирали работните си ангажименти, а срещите, които трябваше да проведат на живо през този период, сега са изцяло онлайн.

Снимка 480002

Източник: GettyImages

По време на извънредното положение херцогът и херцогинята многократно ни допуснаха в дома си в Норфолк и свалиха напълно бариерата, за да бъдат колкото се може по-близо до хората. Не липсваха много шеги и признания.

Но основното послание, което изпратиха, бе, че винаги ще бъдат близо до хората в трудни моменти. Не пропускаха и често да подсещат, че и те са като всички нас, и ситуацията за тях е също толкова неприятна и необичайна.

Според кралски експерти, именно това е линията на поведение, която Уилям и Кейт ще спазват за в бъдеще. Поведение, което Хари и Меган нагледно им показаха колко много се харесва от всички. Разбира се, те имат и друг успешен пример, който могат да следват - този на принцеса Даяна.

Промяната в поведението на херцога и херцогинята на Кеймбридж стана факт след сватбата на Хари и Меган. На техния фон двамата изглеждаха прекалено официални, статични и лишени от емоции. Не им трябваше много време, за да се пречупят, а сега все по-често виждаме усмихнатата и небрежна Кейт, която не се притеснява да демонстрира близост със съпруга си.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и нови разкрития за взаимоотношенията между двете херцогини

Кой е виновен за разпада на Фантастичната четворка

Поглед отвътре на кралските отношенията

Разбира се, извънредната ситуация с COVID-19 също повлия на херцога и херцогинята в чисто човешки план. Те отново коментират важността на това да се споделя и да се говори откровено на психичното здраве. Двамата са преоткрили и радостта от пълноценното и споделено време със семейството, в което забавленията са на преден план пред всички ангажименти, пише Daily Mail.