Първите няколко дни на оставането вкъщи ни се отразиха повече от прекрасно. Но когато дните се превръщат в седмица, а седмицата в седмици, малко започва да ни писва. А от скука хората предприемат какво ли не... 

‪#‎stayathomechallenge‬, коронавирусът, самоизолацията и новото предизвикателство в социалните мрежи

Какво правят всички с тоалетната хартия

До това води скуката

Някои преподреждат цялата си къща и се опитват да спортуват в домашни условия, други се правят на идиоти и качват какви ли смешни видеа и снимки в социалните мрежи, използвайки тоалетна хартия и още подръчни материали.

За трети обаче социалната изолация е време, в което да създават изкуство. А както добре ни е известно, то не познава граници на въображението, иначе нямаше да е изкуство.

Чиста форма на изкуство ни показва Уитни Джакоб, която с няколко ролки тоалетна хартия, тоалетна чиния и други елементарни помощни средства създава много забавни образи.

"Ден 11 от карантината, заради коронавируса... Намерих ново хоби - изкуство с тоалетни хора", е написала Уитни под осемте снимки, които е качила в профила си във Facebook. На тях виждаме как е успяла да трансформира тоалетната си чиния по такъв начин, че да прилича на различно човече.

Осемте образа, които Уитни е създала, дори носят отделни имена. Имаме Пушеща тоалетна, Глупава тоалетна, Романтична тоалетна, Ваканционна тоалетна, Тоалетна Алкохолик, Настинала тоалетна, Шеф-готвач тоалетна и Замаяна тоалетна.

Усилието, за да създаде въпросните образи и да ги снима, определено не ѝ коствало много, но признаваме си, че идеята е доста добра, а крайният резултат - повече от забавен.

Дан Мейс - мъжът, който свири на бутилки по невероятен начин

Когато духът излезе от бутилката

Дан Мейс показва нагледно