Bus Driver е игра, в която ще имате възможността да управлявате няколко вида автобуси: училищен автобус, затворнически автобус, двуетажен автобус и градски автобус.

Ще трябва да карате внимателно, без резки завои, спирания или тръгвания, защото все пак возите хора, а не чувал с картофи.

Също така трябва да спазвате графика за спиране по спирките, което в началото на играта ще е малко трудно. Понякога ще се случва да има задръствания и след това да наваксвате изгубеното време.

Трябва да знаете, че не карате спортна кола, която може да блъскате където си пожелаете, а автобус с големи размери, който превозва хора, и ако не внимавате може да загубите правото си на управление на превозното средство.

В играта имате на разположение всякакви климатични условия. Друга особеност, е че трябва сами да намирате маршрута на автобуса.

Имате възможността да превозвате баскетболни отбори до стадиона, а във връзка с превоза на затворници ще допълня, че това става с охрана от полицейски кордон и честно казано няма измъкване.

Играта се очаква скоро на пазара.