Днес ще се изиграят срещите от втория кръг на група "Андре Агаси" от финалния турнир на ATP в Лондон (Великобритания).

Както е правилото за групите, което се използва в тениса, ще се срещнат първо победените от първия ден, а в късната сесия един срещу друг ще се изправят тези, които спечелиха откриващите двубои.

Доминик Тийм на полуфинал в Лондон след обрат над Новак Джокович

Доминик Тийм на полуфинал в Лондон след обрат над Новак Джокович

Австриецът направи цели 50 уинъра

От 16:10 часа ще играят световния №1 Рафаел Надал (Испания) и направилият фурор в последните месеци Даниил Медведев (Русия). Това е повторение на финала от US Open, когато двамата направиха петсетово шоу в Ню Йорк. Сега залогът е оставане в битката за полуфинал, въпреки, че на теория и загубилият може да остане с минимални шансове за Топ 4 при условие, че вземе една част.

Шест часа по-късно гръцкият талант Стефанос Циципас ще срещне младия германец  Александър Зверев. В първия кръг Циципас победи Медведев, а Зверев малко изненадващо премина през Надал.

Преди мачовете на сингъл ще има двубои на двойки от група "Макс Мирни. От 14:10 часа е срещата между дуета от Колумбия, Хуан Себастиан Кабал и Роберт Фарах с холандеца Ян-Юлиен Ройер и румънеца Хория Тъкау. Втората среща се очаква да излъчи полуфиналисти. В нея ще се противопоставят появилите се в елита през тази година германци Кевин Кравиц и Андреас Миес срещу французута Пиер-Юг Ербер и Никола Маю.