До 14 февруари "България Ер" пуска билети от 99 евро до някои от най-романтичните градове в света, съобщиха от националния превозвач.

С наближаването на най-романтичния празник - Свети Валентин, "България Ер" пуска самолетни билети на цени, в които да се влюбите.
Авиокомпанията откри днес промоционалната си кампания. До 14 февруари включително, пътниците имат възможност да закупят двупосочни самолетни билети до Виена, Атина, Цюрих, Рим, Милано и Берлин на цени от 99 евро.

От 129 евро започват цените за двупосочни полети от София до Амстердам, Франкфурт, Ларнака, Лондон, Барселона и Мадрид. Срещу 159 евро може да пътувате до романтичния Париж, както и до Тел Авив, Москва, Малага, Палма де Майорка, Брюксел и Прага.

Авиокомпанията е подготвила атрактивни цени и за пасажерите, които тръгват от Варна към гореизброените дестинации. Всички пътувания с билети, закупени в рамките на кампанията, трябва да започнат до края на март.

Заедно с полети на изгодни цени, "България Ер" обещава да превърне пътуването на всеки пътник в приятно изживяване. Всички самолетни билети са "All inclusive" и в цената им се включват летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен до 10 кг, кетъринг на борда, безплатен избор на място в самолета и чек-ин. Безплатен е и превозът на ски и сноуборд оборудване с авиокомпанията при пътувания до 31 март.

Подробности за условията на кампанията на "България Ер", информация за цени и резервации може да бъде намерена в сайта на националния превозвач - www.air.bg.