Медиите помагат на президента Доналд Тръмп. Това е тъжно. Това обяви председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси в интервю за The Hollywood Reporter.

Демократите публикуваха обвиненията срещу Тръмп

Демократите публикуваха обвиненията срещу Тръмп

Те го обвиняват в злоупотреба с власт и възпрепятстване на разследване на Конгреса

По думите ѝ, Холивуд и медиите работят за държавния глава, те са негови съучастници.

Те създават новини от всичко, което той е казал, заяви тя, като не се е поколебала да го каже и на приятелите си журналисти.

Не мисля, че става въпрос за новини, а за монополизиране на пространство. Той има тактика: "Докато говорят за мен, без значение добро или лошо, не говорят за опонентите ми", счита тя.

Сенатът на САЩ пречи на Тръмп да изтегли страната от НАТО

Сенатът на САЩ пречи на Тръмп да изтегли страната от НАТО

Проектозаконът е приет от Комисията по външни работи към горната камара

Самият Тръмп често обвинява медиите, че работят срещу него.

Днес предстои заседание на правната комисия към Камарата, на което ще се обсъжда процедурата по импийчмънт на държавния глава.

Демократите от Камарата на представителите в американския Конгрес не смятат да отлагат процеса на импийчмънт и може още днес да повдигнат официални обвинения срещу президента Доналд Тръмп, съобщи по-рано председателят на комисията по външна политика към Конгреса Елиът Енгъл.

Вчера демократите в долната камара разкриха обвиненията срещу Доналд Тръмп. Те го обвиняват в злоупотреба с власт и възпрепятстване на разследване на Конгреса. Това е историческа стъпка, която може да доведе до гласуване в пленарна зала най-рано следващата седмица.

Лидерът на мнозинството в Сената Мич Макконъл заяви, че горната камара на Конгреса може да започне импийчмънт процеса срещу Доналд Тръмп следващия месец.