Следователи смятат, че 7-годишният племенник на актрисата Дженифър Хъдсън - Джулиън Кинг най-вероятно е бил застрелян в намерения преди няколко дни бял джип.

Според разследващите Джулиън е бил жив, когато последно е излязъл от къщата, в която бяха намерени застреляни майката и брата на актрисата Хъдсън.

От полицията обаче не коментират кога точно е настъпила смъртта при детето, съобщи АП.

Говорител на разследващите органи също не пожела да даде подробности около датата и часа на убийството на 7-годишното момче.

Припомняме, вчера беше намерено оръжието, с което се смята, че е извършено тройното убийство.

Джулиън Кинг беше намерен прострелян в багажника на бял джип. С намирането на тялото му приключи тридневното издирване на момчето, което започна в деня на убийството на майката и брата на Дженифър Хъдсън.

Мотивите за тройното убийство все още не са ясни, съобщиха от полицията. Следователите определиха случая като „домашно насилие" след като разпитаха доведения баща на Джулиън.

По-късно стана ясно, че няма достатъчно доказателства, за да бъдат повдигнати обвинения срещу него.

Майката и братът на носителката а Оскар Дженифър Хъдсън бяха намерени убити в дома си в Чикаго, а малкият племенник на актрисата изчезна по същото време.

Полицията потвърди смъртта на Дарнел Донърсън (57-годишната майка на Хъдсън) и Джейсън Хъдсън, който е 29-годишният брат на актрисата.

По-късно актрисата обяви, че ще даде възнаграждение от 100 хил. долара на този, който върне жив и здрав племенника й.

По непотвърдена информация домашно насилие е причината за смъртта на майката и брата.

Съпругът на сестрата на Хъдсън - Уилям Балфър е втори баща на момчето и е бил пуснат под гаранция по време на събитията.

Смяташе се, че той е един от заподозрените, но поради липса на доказателства не може да бъде подведен под отговорност.

Балфър има седемгодишна присъда за предумишлено убийство, кражба и отвличане.

Преди дни близки и приятели на семейството присъстваха на бдение в памет на застреляните роднини на Хъдсън.

Американската актриса Дженифър Хъдсън спечели "Оскар" за най-добра поддържаща роля през 2007 г. за играта си в "Мечтателки".