Руди Джулиани, личният адвокат на Доналд Тръмп, е заснет да си бърка в гащите по време на среща с млада актриса в новия епизод на филма "Борат", информира АФП.

В новия филм на Саша Барън Коен 76-годишният съюзник на Тръмп е хванат в много срамна ситуация, буквално с ръцете в панталоните.

"Borat Subsequent Moviefilm" е продължение на хита от 2006 г., който спечели 260 милиона долара, номинация за "Оскар" и създаде често споменавани фрази.

Продължението на "Борат" е заснето това лято, докато САЩ отслабваха мерките срещу коронавируса.

Най-унизителната част от филма е срещата на Джулиани с 24-годишната българска актриса Мария Бакалова, която играе ролята на дъщеря на Борат. В сцената тя се представя като журналист от консервативна телевизия.

Двамата се срещат в хотелска стая след тяхното "интервю", но малко след това бившият кмет на Ню Йорк започва да държи ръцете на младата жена и да й прави комплименти, че изглежда красива преди да влязат в спалнята.

Докато Джулиани ляга на леглото и пъха ръцете си в панталона, Борат влиза в стаята, облечен с розово бельо и се обръща към смутения Джулиани: "Тя е на 15 г. Тя е много стара за теб".

През юли в интервю за "Ню Йорк пост" Джулиани коментира, че е мислел, че срещата е била сериозно интервю относно отговора на администрацията на Тръмп в борбата с коронавируса. Той съобщи, че се е обадил на полицията, след като Коен е влязъл в стаята. Адвокатът твърди, че си е оправял ризата, когато е бил заснет.

"Този човек нахълта, носейки откачено, бих казал розово трансполово облекло", каза още Джулиани.

Той добави, че е фен на някои от филмите му.

Според Джулиани "Борат" е опит да се отклони вниманието на избирателите от скандала около Хънтър Байдън.

Мария Бакалова е родена през 1996 г. в Бургас. През 2019 г. завършва НАТФИЗ.