Съпругата на британския политик Майк Уевърли в свободното си време печели като проститутка в публичен дом срещу 70 лири на час, съобщава newsru.com, позовавайки се на The Mirror.

Самият депутат консерватор заявил, че не е запознат и бил шокиран, когато изданието му „отворило очите" за тайния живот на неговата съпруга.

Кореспондентът на изданието, „въоръжен" със скрита камера, направил видео на частен танц, изпълнен от 39-годишната Клара Уевърли, облечена в розово бельо.

Жената заявила пред журналисти, че харесва много работата в публичния дом, тъй като получава добро заплащане, а самата работа е приятна и дава възможност за нови запознанства.

Клиентите познават жената под името „Адриана", „Бианка" и други.

53-годишният Майк Уевърли, който бе назначен в кабинета на министър-председателя Дейвид Камерън през месец май тази година, заяви по време на пресконференция, че е напуснал жена си през февруари и е готов да докаже този факт.

Въпреки това той беше направо съкрушен, когато разбра истината за Клара. Депутатът е притеснен и от факта, че този скандал може да се отрази негативно върху репутацията на министър-председателя Камерън.

Майк разказва, че се е запознал с Клара по време на едно свое пътуване до Рио де Жанейро. Три години по-късно тя и дъщеря й се преместили в Лондон и тя станала „г-жа Уевърли"

Първоначално Клара изпълнявала задълженията на богатите домакини, но през 2007 година се върнала към най-древната професия.

Постепенно се превърнала в постоянен „служител" на салони за масажи, предлагащи сексуални услуги и стриптийз.